Sällskap med två fiskefi**or. Haha

Fiskade en sväng i dag, som vanligt så ska det ju blåsa nått kopiöst när vi är ute. Vi körde en bra bit och äntligen högg det på och min fisketorka var slut! Efter en fight så fick vi upp en gädda på 4,5 kg i båten. Känns skönt, för det har ju inte direkt varit fisketätt den senaste tiden :)
Fisken hade sårigt huvud och en trasig läpp efter tidigare äventyr. Jag tyckte han var värd att få simma vidare efter allt skit han verkat vara med om, så det fick han göra.
Pappa och Linus fick ingen fisk. Och det var lite kul faktiskt, med tanke på att jag var den som fick fina namnet förra gången!

Ser visst ganska grinig ut men det är jag ej. Blåser dock i min ögon en hel del!


Tripp till Herrfallet

Man ska inte lyssna på hörsägen, det fick vi lära oss idag. Hade nämligen hört att  "3 holländare har fiskat vid Herrfallets camping i Arboga och de fick 525 gäddor på en vecka"  Fan tänkte jag och Linus och bestämde oss för att åka över dit (Hjälmaren). Vi packade bilen och åkte 1 1/5 timme. Tacka vet jag GPS!

Väl framme hyrde vi båt. Vädret va skit till och börja med, vind och regn. Sken upp senare. Vi fiskade både ute på sjön och vid vassarna. Kastade och körde drag men inget hjälpte. INTE ETT HUGG PÅ HELA DAN! Eller jo ett hugg, och då var det en mussla, så jag vet inte om det räknas som hugg iofs :D
Så de där holländarna kan ju pysa nånstans.

Vi bestämde oss för att bege oss hemåt. Stannade en sväng på Nyasporting i Örebro och sa hej. Införskaffade även endel jigg där. De hade precis fått in 195 kilo jigg i alla dess färger, former och storlekar.

Sedan åkte vi hem till mor och far och tittade på fågelbäbisar i deras buske på går´n.Stormtrotsarna

Vi hade bestämt sen några dagar att vi skulle köra efter gädda och ev Gös i dag söndagen den 8/6. Och vi skulle då åka ut mot Hovahall. Tyvärr så var fröken VIND inte riktigt med på våran plan. Vi fick nöja oss med att åka en sväng i lite lugnare vatten. Linus fick en Abborre och en gädda och pappa fick två abborrar. Själv blev man Fiskefi**a.

Samtliga fiskar högg på Vobbler. Kan ju undra i vilken magsäck de där aborrarna hade tänkt att göra av vobblerna. Hungriga abborrar verkligen! Kanske skulle satsat på det i dag i stället. Men Gädda är ju bra mycket roligare att fiska enligt mig. I alla fall om man får sig en liten fight!

Är lagomt snurrig i huvudet efter en dag i storm. Känner sig helt urblåst faktiskt!

Stod från land och kastade lite i går också. Fisken lös med sin frånvaro så vi hade tävling om vem som fick upp mest sjögräs och skit i stället. Jag vann :D

RSS 2.0