Några av mina nyförvärv!

image22

Har så svårt att gå in i en fiskeaffär utan att ALLTID komma ut med någonting nytt. Har ju iofs en Snäll pojkvän som köper vobbler titt som tätt åt mig också :)
Den nedre Strik Pro:en är inte ny, men den går bra :D

Blir nog fiske här någon dag också. Ska bara kolla väder! :D

Går det segt för Team Rosa?

Svaret får väl vara ja på den frågan. Har gått lite segt nu ett tag. Har väl iofs fått nån fin bit då och då, men är man läser om de som får 16 på en dag så börjar man ju undra vad man gör för fel?! Men som vi fiskare vet så går det ju upp och ner. Hoppas att turen vänder snart.

Vi var ju ute i dag, Jag, pappa och Linus. Det va bra kallt i morse, så vi väntade till klockan var 10 och sjösatte då i baggerud. Det var då ca 5- i luften och ingen direkt vind att prata på. Hade lite problem med kylanordningen på motorn som hade frusit, men det löste sig efter si så där 15 minuter. Vi drog en sväng ner till killsudde och sedan tillbaka. Inte ett hugg på hela dan. Det enda vi fick var kalla händer och fötter och en igenisad båt, och det känns ju som det kan kvitta när man redan är förkyld. Tur att solen sken, annars hade vi nog frusit ihjäl!                             

Pratade med några andra och det verkade ha gått trögt för de också.


Snart bär det ut!

I dag blirre fiske. Äntligen! Tyvärr är jag sjuk dock, förkyld och jävlig. Ett annat tyvärr är att det är -7 ute och lite blåsigt. Kommer troligen frysa ihjäl i dag om jag ska tro vad pappa säger. Men han sa att vi gör ett försök i alla fall. Troligen för att få slut på mitt tjat. Han vill nog att jag ska böna och be för att få åka hem. Får se om han har rätt.... Sjösätter i baggerud ca 10.00 (då några av minusgraderna förhoppningsvis försvunnit)...

Glad Påsk!

image11

GLAD PÅSK ! ! !

Blir inget fiske i dag heller. Blåser fortfarande för mycket tyvärr. Men vädret ser fortfarande lovande ut för morgondagen. Lite kallt kanske, men blåsten ska bli 0-4 m/s . Har ont i halsen och ryggen, får hoppas att inte nån förkylning bryter ut, sånt finns det inte tid för!

Blåsigt?

Sitter och hoppas på att det Smhi har fel angående vädret i påsk. Det ska bli skitblåsigt och kallt... Men som tur är har vi 4 dagar på oss att fiska. Och någon ska väl passa!? Första försöket är i morgon Fredag!
Har ju fått en fin ny fiskeväska av Linus, vill ju inviga den. Och så har jag köpt en massa nya snygga vobbler också.
"Fejklöja" har vi köpt också, får se om de funkar bra eller inte. Lukta skit gjorde de i alla fall :D Och det kanske är precis vad laxen vill ha!

2008-03-16

2008-03-16

Ännu en bild på djuret!

I dag var även Linus med ute på sjön i kylan och trasslet!

2008-03-16

2008-03-16

Detta blev dagens fångst. En Lax på 6,3 Kg. Togs (Gissningsvis) utanför Kilsudde någonstans :) Tog på Djupriggen 7 m. På en gul, genomskinlig tvådelad Bomber.

2008-03-16 En dag i ovisshet!

2008-03-16

Man såg inte många meter runtomkring sig inte!
Vi åker omkring på vänern, NÅGONSTANS, ingen på båten har någon direkt koll. Vi tror vi var neråt Kilsudde och sen rakt ut i sjön och sen tillbaka. Men det är som sagt vad vi tror. Vi kan lika väl ha varit någon annanstans. Vi såg inte land på hela dagen. Ibland dök det upp någon båt ur dimman och helt plötsligt. AJ fan en nätflagg!
Men kapten redde  upp situationen.

Det roliga i kråksången är att vi som sagt vad inte ha en aning om vart vi är. (Man börjar tvivla påkompassen etc) När vi sedan ser land för första gången på dan, vart befinner vi oss då?Jo vid baggerudsberget! Snacka om FLYT!

2008-03-16 Dimmig dag i Baggerud

Dimmig dag i Baggerud

Så här såg det ut ca kl 09.00 i baggerud den 16/3-08 när vi la ut.

Galen Kapten!Trolling 2008-02-18
Var tvungen att lägga in denna film. Säger en hel del och lite till om Team Rosa !
Haha!

Lax 6,5 Kg 2008-02-18

Lax 6,5 Kg 2008-02-18

  • Kilsudde
  • Strike Pro, lila ledad

Första tussilagon 2008-03-14

Första tussilagon 2008-03-14

Vackert 2008-03-14 Baggerud

Vackert 2008-03-14 Baggerud

30 oktober -07 Team Rosa i sin fulla prakt!

30 oktober -07 Team Rosa i sin fulla prakt!

Lax 6,5 och Gädda 5 kg

Kallt på sjön. Haha

Kallt på sjön. Haha
Kallt och immigt?
14/3-08

Medlem nr två Pappa Denny :)

Medlem nr två Pappa Denny :)
  • 14/3-08
  • Lax 2,6 Kg 62 cm
  • Kilsudde
  • Lila ledad Strike Pro

Härlig (seg) dag på sjön

Team Rosa provade återigen vattnet utanför Baggerud. Det har äntligen slutat blåsa. Det var nästa bleken ett tag fast en massa moln.
Fiske gick segt. Hade bara ett hugg på hela dan och på det fick far upp en lax på 62 cm och 2,6 kg. Räddar ju dagen lite iaf.

Var en hel del båtar som sjösatte vid Baggerud, räknade till 22 ekipage när vi åkte hem, och då hade några redan åkt innan oss.

På Söndag blir det en tur igen.

RSS 2.0