Superdag och lite otur! 2008-04-03

Hade en helt underbar dag på sjön med toppenväder som resulterade i lite solbränna på näsa och kinder :) Vi åkte ut vi ca halv 9. Klockan 10.10 hade vi första fisken i båten 2.7 kg. Högg på Abu Garcia Tomentor. Fick en fisk i bonus också, kolla bilden så förstår ni.

20 minuter senare hade vi nummer 2 i båten 2.3 kg. Ca 7 meter på rigggen.Tog på Coton Corell Ripplin Red Fin. Linus drillade dessa.

12.37 högg det på ordentligt och nu var det pappas tur att drilla silver. Han kände att den var fin och när den kom till båten så uppskattade vi den till ca 8 kg. Ett helt magnifik öring simmade omkring i vattnet, ingen fettfena. Hans färger var galet fina. Men vad hjälper det när fisk j*veln skakade på huvudet och lossnade. Såååå himla tråkigt!!! Pappa var värd den fisken! Den högg i alla fall på en lila ledad strike pro (bra skit).

Sen blev det lugnt. vi satt och pratade och pappa sa, "räkna till fem så hugger det". ETT, TVÅ, TRE, FYRA, FEM... och visst tusan hugger det. Dock ingen fisk som behagade fastna på kroken ordentligt.

Det hände lite andra saker under dagen också. Pappa lägger i spö utan vobbler, enbart en stängd nål, kör med detta nån timme och han blir lagomt fundersam när han tar upp spötet och se vad han har gjort. Amatör?! hahah
Sen så tappar han kaffekoppen i sjön också. Inte riktigt hans dag va?
Men som vi i TeamRosa resonerar, inte behöver man vara perfekt inte!!! Man får så mycket roligare om man inte är det!


Kommentarer
Postat av: peter

Bra fiskat team rosa!!
det var tydligen trögt överlag igår.
ha det!!

2008-04-04 @ 06:48:24
Postat av: Ilus

*haha*
det var inte riktigt pappas dag...

/ia

2008-04-09 @ 09:04:18
URL: http://ilusscrapblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0