Vänermonstret blev min enda fångst

Soligt och fint i baggerud. Ca 20 båtar på sjön, koncentrarade till 73:an och runt Olyckan. Såg en båt med en misslyckad hovning och såg på bloggen att SalmonSeeker fått några vilda. För oss hände det ingenting, förutom när vi kom upp på land....

... då fick jag fast detta monster.

leker med zoomen, funkar ju rätt bra med tanke på att det bara är strecken efter planet som syns med blotta ögat, och VOALA, ett plan !

Kommentarer
Postat av: Janina

:)

2009-05-04 @ 14:53:04
URL: http://lovedrama
Postat av: Frida

vad kul att höra ifrån dig kusin vitamin:) Jo det tror jag säkert! Hur är det med dig nuförtiden? Moster och allt har du gått och blivit :)

2009-05-05 @ 18:06:23
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Kusinvitamin

Vad härligt att höra! Tack:) Nej, jag skulle kunna tänka mig att åka privat med men nu är jag ju redan inne i en aupair-förmedlings system så på det viset så blir det lite smidigare :)Men Californien är min dröm så kan dom inte hitta en familj där så får jag vidga mina vyver lite ;)I semtember någon gång är planen..Hur är det med nykomlingen i släkten då?:)

2009-05-06 @ 12:56:05
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Frida

naaaw jag skulle vilja se den lilla sötnosen :)men vad gullig du är! Har jag missat att du också har varit aupair eller har du bara träffat denna familjen när du var där? :)

2009-05-08 @ 07:17:42
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0