Årets sista laktur? I så fall, JAG ÄR MÄSTAREN!! 26-21 LINDA!!!!

Ja, rubriken talar för sig själv. Tror att detta var årets sista Laktur (om det inte blir nån till helgen)
Så jag har nu tagit på mig titeln som Lakmästare 08/09, i år igen!!
Jag fick 3 st, varav 1 var plutteliten och fick simma vidare. Pappa fick 0.

Detta år kan sammanfattas som ett fantastiskt lakår med oerhört fin storlek på fisken.
Längtar redan till nästa år, då jag återigen skall visa far vart skåpet skall stå! hahaÖdlorna finns :) 23-21 Linda

I dag blev det en fisketur i blåsten. Pappa fick 2 småödlor och jag fick 1 ödla. Och detta betyder tyvärr att pappa knappade in en fisk på min ledning. Men än så länge är han på rätt sida strecket!! Får se om det blir en tur i morgon.

Skitfiske alles!Legitimation !

Då har man en akademisk utbildning och en fin legitimation! Jäää, jag är bäst!

Tar en fisketur i morgon så ni vet :)

  

Examensfest 10 jan

Är grymt trött och sliten i dag. Blev en galen kväll i går! Examensfesten är avklarad och på fredag den 16 tar jag den mer formella examen på universitetet! Helt sjukt att det bara är 4 dagar kvar!

Blåser som saten i dag, inte för att jag hade fiskat i dag om det varit vindstilla heller. Blir en tidig kväll!


Namnet

Jag och Linus fiskade Åsviken idag. Hade några småkänn, annars dött.
Söndag blir nog nästa fisketur :)

Pappa fixar till siffrorna (tyvärr) 22-19 Linda

Dagen blogginlägg kommer väl handla om pappa antar jag. Han drog 10 stycken och jag fick bara 1 stackare. Innan jag ens hade fått i mina grejer hade han fått 2. Man ska ha tur med hål, och det hade han, med tanke på att han drog alla i ett hål och jag sitter 1 dm ifrån och känner knappt nått.  Fast det kanske var bra att han fick många, så det blir lite tävling att snacka om!

Va inte lika kallt i dag, 14 minus cirkus.
I år går fisket grymt bra om man jämför med tidigare år. Detta är på sätt och vis tråkigt, om man nu kan säga det. För vi har ingen att ge bort fisken till. Och dra upp en massa fisk som inte kommer till nytta känns ju inte heller bra. Så antingen får vi sluta ficka tidigt i år, eller så måste vi hitta folk som är sugen på en stuvad lakstjärt! NÅN??

På väg ned till fisket träffade vi tysken som varit nere och försökt, han hade inte fått nått. Vi frågade Herbert om han vill ha Lake om vi får. Han skrattade och sa "Hur mycket du vill" (han trodde nog inte vi skulle få nått) Han blev paff vill jag lova när vi kommer hem med ca 14 kg lake till honom!

11 dagar til EXAMEN!!!!!


   

Vart tog näsan vägen!? 21-9 Linda

I dag var det nästan på tok för kallt att fiska, min näsa frös till obefintlighet. Jag vet inte om det är vansinnet eller fiskeintresset som tar en ut när det är mellan 18- 21,5 minus?! Känns iofs som att gränsen mellan dessa är hårfin ibland! Med tanke på att 16 ekipage körde Jullaxen i dag. Så kan man ju fundera. Huvaligen! GRATTIS Team Sportfiske Akademin till segern!

Vi fiskade i Bobacksviken i dag igen. Det var jag, pappa och (anonyma) morbror Håkan. Alla 3 kammade hem 5 stycken var. 7 stycken var riktigt fina bitar!
När jag kom hem med en av dem var det några som var väldigt sugna, katterna! de satt och höll stenkoll på mig när jag rensade och kokade. Så nu ska jag nog gå och ge dem en smakbit!

          

Utklassning! 16-4 Linda

I dag blev det Bobacksviken ett par timmar. Jag och pappa fiskade lite längre ut än syrran, mamma, lilla Gabriel och Bosse.
Bosse fick sin första lake någonsin. GRATTIS! Även mamma fick en lake.
Jag och pappa fortsatte våran årliga Lakfisketävling. Men i dag var det inte mycket till motstånd. Jag fick upp 12 stycken (tagnerat dygnsrekord för mig) 4 stycken var fina bitar på närmare 3 kg, 1 var liten men ok, och resten var bara småödlor som fick simma vidare. Jag tappade även 3 i hålet. Pappa tappade 1 och fick upp 1.
Haha, men skratta bästa som skrattar sist, för nästa gång blir det nog min tur att ha oflyt!
Som vanligt ser jag ut som en surmupp på bilden..


    

4-3 Linda och kallt som saten!

God fortsättning på alla!
Fiskade Åsviken i dag också. Jag, Pappa, Linus och Bosse. Jag fick en liten stackare. Pappa fick 1 normal och en riktigt fin på ca 3 kg.
Termometern stod på -12 och batterierna i mina värmesulor tog såklart slut efter halva turen.

       

RSS 2.0